Gergő élete
„Félek, hogy nem leszek senki, ezért inkább vagyok mindenki!” – Batai Gergő élete Mindannyiunk alapvető szükséglete, hogy kifejezésre juttassuk gondolatainkat, személyiségünket, jellemünket, ezáltal önmagunkat. Multimédia sorozatom alanya, a 25 éves Batai Gergő – aki vállaltan homoszexuális, transzvesztita, ismert arca a budapesti meleg szubkultúrának – sincs ezzel másképpen. Törekszik arra, hogy az általa silány és hétköznapinak vélt életből kitűnjön – nem feltétlenül szokványos, ám számára annál inkább magától értetődő módon. Az általa képviselt (élet)stíluson keresztül felszínre jut a szabadság és bohémia ötvözése a szürke hétköznapokkal, a személyiség összetettségének éltetése és hirdetése. Fotósorozat-részlet, 2015-2017
Hajléktalankozmetika
Zsolt és Roland
Úton a zene
A Nemzeti Filharmonikusok zenekar a programot 2015-ben indította útjára, melynek keretében 26 hátrányos helyzetben élő település iskoláit, zeneiskoláit keresték meg a zenekar művészei, ahol a zenét tanuló diákoknak „kis mester-kurzus” keretében segítették tanulásukat. A fotósorozat 2015-2018 között készült Magyarországon.
Ócskapiac
A 17. Kerületi bakancsos utcai piacot a méltán híres Verseny utcai piac utódjaként emlegetik. A hely, ahol találkozik az összes korosztály, valamint a kereslet és kínálat is. Középformátumú (6x7) negatívra készített sorozatomban vásárlókat, és kiszemelt portékáikat mutatom be. Budapest, Magyarország, 2016.
Seas:on
A Balatonnál mintha megállt volna az idő. Hiába a rendszerváltás, az EU-s fejlesztések, a magyarok tengerénél továbbra is a szocializmusban érezhetjük magunkat. Lejárt középformátumú (6x7) negatívra készített sorozatomban a letűnt évek sajátosságait mutatom be a balatoni hétköznapokban. Balaton, Magyarország, 2017.
Back to Top